• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën zadeldak tuinhuizen:
Zadeldak met luifel
Zadeldak zonder luifel

Zadeldak tuinhuizen

Een tuinhuis is een echte meerwaarde voor uw woning en kan voor diverse toepassingen worden gebruikt: als carport of garage, als klus- of opslagruimte en nog veel meer. Tuinhuizen met een zadeldak zijn behalve erg praktisch, ook zeer sfeervol. Dit type tuinhuizen van Jumbo Tuinplezier hebben een standaard wandhoogte van 198 centimeter en zijn dus lekker ruim, maar u kunt de maten uiteraard ook helemaal aan uw wensen aanpassen!


Kwaliteit en maatwerk

Door de hoogwaardige kwaliteit gaat uw tuinhuis jarenlang mee. De constructie, bestaande uit op elkaar gestapelde wandprofielen, is wind- en waterdicht en dat is erg comfortabel wanneer u uw tuinhuis bijvoorbeeld gebruikt als werkplaats. Daarbij zijn de deuren drempelloos, iets wat erg praktisch is wanneer u het huisje als garage gebruikt of om uw (brom)fiets te stallen. 

U bepaald zelf hoe uw tuinhuis eruit moet komen te zien, de graden van de dakhelling, met of zonder luifel en ook het aantal ramen en deuren kiest u zelf. Voor het zadeldak heeft u de keuze uit een zwarte, rode, groene of bruine dakbedekking van shingles. Hiermee heeft u dus genoeg mogelijkheden om zelf uw ideale blokhut samen te stellen. Neem voor meer informatie of advies contact met ons op, of bezoek onze sfeervolle showroom aan de de Bosstraat 1 te Lier. Onze verkoopadviseurs voorzien u graag van alle gewenste informatie.