• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Zadeldak blokhutten

Blokhutten zijn een mooie toevoeging voor uw tuin en dragen bij aan de sfeer die u wil creëeren. Maar bovenal zijn blokhutten erg praktisch, u kunt er vanalles overzichtelijk in opbergen maar u kunt het ook gebruiken als extra living waar u heerlijk kunt loungen. Of gezellig met vrienden en familie bbqen, ook op minder warme zomerdagen. De zadeldak blokhutten van Jumbo Tuinplezier hebben standaard een wandhoogte van 198 cm en dit kan ook worden verhoogd met één of meerdere wandlagen, zodat u meer ruimte heeft om bijvoorbeeld een opbergzoldertje te maken of u kunt de hogere wanden gebruiken om kasten tegen te plaatsen. Daarnaast biedt de grote luifel een mooie overdekte loungeplek waar u optimaal kunt genieten van het buitenleven. 

De Zadeldak blokhutten van Jumbo Tuinplezier zijn de tuinhuizen zoals velen van u deze kennen. De constructie bestaat uit wandprofielen die men op elkaar stapelt en hierboven bevindt zich een puntdak. Het dak bestaat uit 18 mm dikke dakplanken, wat de constructie in zijn geheel zeer solide maakt. Deze blokhutten worden compleet inclusief dakshingles geleverd. De dakshingles zijn in de kleuren zwart, groen, rood en bruin leverbaar.