• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Wolfskap tuinhuizen 

Wanneer u op zoek bent naar een tuinhuis met een echte landelijke sfeer, dan kiest u er één met een wolfskap dak! Dit type dak kan het beste omschreven worden als een eenvoudig zadeldak met een afgeschuind dakvlak aan de spantzijden, bekend van de traditioneel Engelse boerderijen. Ze worden daarom ook wel ‘country blokhutten’ genoemd.


Sfeervol en praktisch 

Dit type tuinhuizen is, dankzij de landelijke uitstraling, een sfeervolle toevoeging aan uw tuin of land. Daarnaast biedt dit type blokhut ook een aantal voordelen. Zo hebben de wanden een standaardhoogte van maar liefst 209 centimeter en zijn dus lekker ruim.  Daarnaast biedt de vorm van het dak, door de hoogte, nog meer ruimte en kan er bovendien een extra opbergzolder gemaakt worden. 

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om de maten van uw tuinhuis volledig aan te passen en ook de ramen en deuren kunt u zelf kiezen. Neem contact met ons op wanneer u meer informatie of advies wenst, zodat u het voor u perfect tuinhuis samen kunt stellen. Door de hoogwaardige kwaliteit en de water- en winddichte constructie, zijn wolfskap tuinhuizen een investering waar u heel wat jaren plezier van heeft!