• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Winterklaar geïmpregneerd tuinhuis.

Bij Jumbo Tuinplezier hebben wij deze superscherp geprijsde actie blokhut, het voordeel van dit tuinhuis is dat de prijs al inclusief impregneren is! Deze blokhut is dus al helemaal klaar voor de winter! Al uw tuinmeubelen, kussens en tuingereedschap netjes en droog opgeborgen!

We raden u nog wel aan uw tuinhuis, garage of overkapping met beits te verven. Beits zorgt ervoor dat het hout beschermd wordt tegen weersinvloeden en schimmels, hierdoor wordt de levensduur van uw tuinhuis aanzienlijk verlengd. U heeft de keuze uit een transparante beits, waarbij de houtnerf zichtbaar blijft, of een beits die na het aanbrengen een dekkende laag vormt op het hout. Beide soorten zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met beits, dit geldt ook voor geïmpregneerd hout. U dient uw houten constructie na plaatsing zo snel mogelijk te verven met beits, bij geïmpregneerd hout dient dit te gebeuren binnen 2 maanden. Het is aan te raden uw tuinhuis iedere 4 jaar (in de lente) te beitsen, als onderdeel van het zomer klaar maken van uw tuin.