• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Knallende voorjaarskorting van 10%

Ook al zo'n zin om in de tuin aan de slag te gaan? Dat komt goed uit want Jumbo Tuinplezier biedt u nu 10 weken lang maar liefst 10% korting op alle houten constructies!

De prijs voor bijv. een blokhut wordt opgebouwd uit diverse modules; een blokhutmodule plus eventuele aanbouwmodules om een overkapping te creëeren. Over deze modules wordt de korting van 10% berekend. Deze geldt dus niet op alle bij te bestellen opties. 

U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze sfeervol ingerichte showroom in Lier, hier hebben wij de nieuwste trends op tuinhuizengebied voor u klaar staan. 

Een mooi tuinhuis is meer dan alleen een schuur: het is een handige, sfeervolle verfraaiing voor uw tuin en biedt vanuit de huiskamer ook een mooi uitzicht. Het is een extra opbergruimte, maar tegelijkertijd ook een fijn buitenverblijf. Bij Jumbo Tuinplezier vindt u diverse tuinhuizen en chalets die allemaal op maat gemaakt kunnen worden voor optimaal tuinplezier!

 

Test