• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinmeubelen

Loungen in eigen achtertuin is helemaal trendy. Dat is niet meer dan logisch vinden wij, want eigenlijk is het toch zonde om van die extra ruimte bij het huis geen gebruik te maken? Zeker niet nu er de mooiste en meest comfortabele tuinmeubelen en andere accessoires verkrijgbaar zijn om van uw tuin een tweede huiskamer te maken! Met een overkapping, terrasverwarmer en buitenkeuken erbij, hoeft u helemaal niet meer naar binnen…. Genieten in eigen tuin, of op uw mooi ingerichte balkon, heerlijk toch?


Ruim assortiment

Bij Jumbo Tuinplezier weten wij precies hoe u kunt loungen en wat u daarvoor nodig heeft. Daarom hebben wij een uitgebreid assortiment tuinmeubels, met onder andere loungesets, dinner sets, luxe fauteuils en picknicktafels. Het maakt daarbij niet uit of u nu een grote of kleine tuin heeft, of de beschikking heeft over een balkon. Of u nu wilt relaxen op een ligstoel en een lekker bruin kleurtje wilt krijgen, dat u graag met het hele gezin rond de tafel zit om te genieten van een zomerse barbecue, of graag zwoele zomeravonden doorbrengt met vrienden: wij hebben alle tuinmeubelen en accessoires die u daarvoor nodig heeft!