• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinkot

Heeft u niet veel ruimte in uw tuin? Maar u zoekt toch een tuinkot om uw tuinkussens en tuingereedschap in op te bergen? 
Dan hebben wij precies wat u zoekt! Wij hebben een ruim assortiment in tuinhuizen die wel een mooie opbergruimte bieden maar niet uw hele tuin in beslag nemen. Doordat onze blokhutten in eigen fabriek vervaardigd worden zijn de keuzes onbeperkt; denk aan afmetingen, opstelling en uiterlijk met hoeveelheid ramen en deuren. Kiest u voor een tuinhuis met plat dak, dan heeft deze als voordeel dat u deze doorgaans vergunningsvrij mag plaatsen, ook is een plat dak erg praktisch vanwege de beschutting tegen de weersomstandigheden. 
 

Luifel

Bent u op zoek naar een moderne, strakke blokhut? Dan bent u bij Jumbotuinplezier aan het juiste adres! Wij hebben diverse tuinhuizen met of zonder luifel die uitstekend passen in een moderne, eigentijdse tuin. Neem ook eens een kijkje in onze showroom in Lier, daar kunt u onze plat dak tuinhuizen in het echt bewonderen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het maken van de juiste keuze. 


Douglas

Bent u op zoek naar hout met een lange levensduur? Dan is Douglas hout het ideale materiaal. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-West Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. Door deze gunstige eigenschappen is het zeer breed toepasbaar.