• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Vlaanderen

85 km van Vlaanderen ligt Lier waar onze mooie showroom van Jumbo Tuinplezier zich bevindt. In onze showroom hebben wij veel van onze tuinhuizen en blokhutten opgebouwd staan zodat u ze ook in het echt kunt bezichtigen. 
Onze plat dak tuinhuizen worden gekenmerkt door de moderne, eigentijdse uitstraling. U kunt uw tuinhuis gebruiken als berging, tuinkantoor of als hobbyruimte. Door de deuren met glas en de ramen met draai- kiepsysteem is er genoeg lichtinval en voldoende ventilatiemogelijkheden. De deuren zijn geheel drempelloos uitgevoerd waardoor u uw tuinhuis ook eenvoudig kunt betreden met bijvoorbeeld een grasmachine. Onder de luifel creëert u envoudig een ruime loungeplek waar u heerlijk kunt zitten. Kiest u ervoor om de zijwanden dicht te maken dan zit u er ook nog eens fijn in de luwte. 
 

Roedeverdeling

Onze deuren zijn extra dik uitgevoerd en de roedeverdeling tussen de ramen is ingewerkt in de deur, wat het geheel een solide en luxueuze uitstraling geeft.