• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis met glazen schuifwand

Een tuinhuis met glazen schuifwand zorgt ervoor dat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin. Deze glaswand zorgt ervoor dat het zicht op uw tuin behouden blijft en het geeft uw tuinhuis een moderne en eigentijdse uitstraling. Ook kunt u ervoor kiezen om nog een compacte ruimte over te houden om bijvoorbeeld uw tuingereedschappen en/of tuinmeubelen in op te bergen. 

De zadeldak blokhutten van Jumbo Tuinplezier hebben standaard een wandhoogte van 198 cm. Dit kan eenvoudig verhoogd worden met één of meerdere wandlagen, zodat u meer ruimte heeft om bijvoorbeeld een opbergzoldertje te maken. Het dak bestaat uit 18 mm dikke dakplanken, wat de constructie in zijn geheel zeer solide maakt. Een zadeldak blokhut wordt compleet inclusief zwarte dakshingles geleverd, u kunt natuurlijk ook kiezen uit één van de andere kleuren. Al onze zadeldak blokhutten bestaan uit een constructie van wandprofielen die men op elkaar stapelt, deze zijn eenvoudig door u zelf te monteren. Maar heeft u twee linkerhanden of geen tijd om zelf uw blokhut te plaatsen? Laat het tuinhuis dan vakkundig monteren door onze montagedienst!

Test