• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Rotterdam

Op 107 km vanaf Rotterdam ligt Lier in België waar wij een mooie sfeervolle showroom/winkel hebben waar wij onze tuinhuizen en overkappingen verkopen. In onze showroom hebben wij ook meerdere blokhutten opgesteld staan zodat u ze in het echt kunt bewonderen. Al onze houten constructies worden geproduceerd in ons eigen productiebedrijf in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze houten tuinhuizen, garages en overkappingen in iedere gewenste afmeting leveren. Daarnaast kunnen wij u talloze extra mogelijkheden bieden: Heeft u liever een andere deur of juiste een extra raam, wilt u de blokhut uitbreiden met een overkapping of moet het tuinhuis in 2 verschillende kleuren geïmpregneerd worden, alles is mogelijk bij Jumbo tuinplezier!

In onze showroom hebben wij niet alleen maar tuinhuizen maar ook een ruime keuze in tuinmeubels! Met onder andere loungesets, dinner sets, luxe fauteuils en picknicktafels. Of u nu wilt relaxen op een ligstoel en een lekker bruin kleurtje wilt krijgen, graag met het hele gezin rond de tafel zit om te genieten van een zomerse barbecue, of graag zwoele zomeravonden doorbrengt met vrienden: wij hebben alle tuinmeubelen en accessoires die u daarvoor nodig heeft. 

Loungeset Selma High Dining