• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Roosendaal

In Lier in België ongeveer 70 km van Roosendaal, hebben wij een showroom waar veel van onze tuinhuizen en blokhutten staan opgebouwd en bezichtigd kunnen worden. Onze ervaren medewerkers helpen u graag met het zoeken naar het perfecte tuinhuis. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben ( wij hebben onze eigen productiefabriek in Emmen NL) kunnen wij uw tuinhuis geheel op maat afleveren. U kunt zelf uw ramen en deuren kiezen, afmetingen bepalen, type dak etc. Ook speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een glazen schuifwand in een tuinhuis, kunnen wij voor u realiseren. 

Om uw tuinhuis helemaal af te maken, hebben wij een uitgebreid assortiment tuinmeubelen, met onder andere loungesets, dinner sets, luxe fauteuils en picknicktafels. Of u nu wilt relaxen op een ligstoel en een lekker bruin kleurtje wilt krijgen, dat u graag met het hele gezin rond de tafel zit om te genieten van een zomerse barbecue, of graag zwoele zomeravonden doorbrengt met vrienden: wij hebben alle tuinmeubelen en accessoires die u daarvoor nodig heeft!