• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Den Haag

Al onze blokhutten maken wij in onze eigen productiefabriek in Emmen (NL), en daarom zijn de keuzes onbeperkt; denk aan afmetingen, opstelling en uiterlijk met hoeveelheid ramen en deuren. Tuinhuizen zijn een echte toevoeging voor de tuin en creëeren een bepaalde sfeer in de tuin. Maar ze zijn natuurlijk ook erg praktisch, zo kunt u er van alles overzichtelijk in op bergen. En ook als buitenverblijf zijn ze ideaal, u creëert een fijne loungeruimte om heerlijk in te releaxen of te genieten van een hapje en drankje met vrienden of familie. 

 

Bij Jumbo Tuinplezier vindt u diverse tuinhuizen en chalets die allemaal op maat gemaakt kunnen worden voor optimaal tuinplezier! Wanneer u op onze website kijkt, ziet u dat er heel veel mogelijkheden zijn. Zo heeft u verschillende opties voor het dak: een lessenaar vorm, een modern plat dak, of een tuinhuisje met bijvoorbeeld een zadeldak, wolfskap, piramide- of stolpdak. En gaat u liever voor een moderne, strakke, aluminium variatie of kiest u voor een mooi, houten chalet? Wij maken voor u een tuinhuis dat perfect past bij uw vereisten en precies aan de maten van uw tuin is aangepast.