• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Brussel

U zoekt een tuinhuis of blokhut voor in de tuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een mooie showroom in Lier, 50 km van Brussel, waar wij verschillende tuinhuizen hebben opgebouwd zodat u een goed beeld krijgt van wat wij allemaal kunnen maken! Doordat wij de productie van onze tuinhuizen en blokhutten in eigen beheer hebben kunnen wij uw tuinhuis geheel op maat afleveren. U bent volledig vrij in het kiezen van; uw ramen en deuren in het tuinhuis, afmetingen bepalen, type dak etc. Ook speciale wemsen, zoals bijvoorbeeld een glazen schuifwand in een tuinhuis, kunnen wij voor u realiseren. 

Modernlijn tuinhuis

Blokhutten zijn er in diverse soorten en maten. Het is daarom voor ons niet mogelijk om alle modellen die wij kunnen leveren op de website te plaatsen. U kunt bij ons uw wensen aangeven, zodat wij weten voor welk type tuinhuis u een prijs wenst. Heeft u een schets (plattegrond) van het geheel? Voeg deze dan bij uw aanvraag om het geheel te verduidelijken. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.