• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Amsterdam

Door een tuinhuis in uw achtertuin te plaatsen, creëert u extra opbergruimte of een plek om heerlijk tot rust te komen. Wij hebben tuinhuizen met een zadeldak, dit type zadeldak is vanwege zijn eenvoud, het meest voorkomende type dak in Nederland. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. Breng wat extra klasse in uw tuin, dit kunt u doen met bijvoorbeeld een luxe tuinhuis met veranda. De ideale combinatie van een berging en een gezellig onderkomen waar u samen met vrienden of familie kan genieten van het buitenleven. Door het gebruik van grenen krijgt de blokhut een sfeervolle en rustieke uitstraling. 

Onze tuinhuizen en blokhutten worden geleverd met een duidelijke en simpele opbouwbeschrijving, maar heeft u twee linkerhanden of simpelweg geen tijd dan kunt u de blokhut natuurlijk ook laten monteren door onze vakkundige montagedienst! Onze tuinhuizen en overkappingen worden gratis thuisbezorgd in zowel België als in Nederland!