• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Heusden

Moderne tuinhuizen kennen het traditionele stapelsysteem van een blokhut. Echter hebben de gebruikte wandprofielen speciale inkepingen, welke de blokhut geheel wind- en waterdicht maken. Als dakbedekking wordt bij de Modernlijn EPDM-rubberfolie toegepast. Dit type folie is uitstekend bestemd tegen invloeden van weer en daarom krijgt u 10 jaar garantie op deze vorm van dakbedekking. Tuinhuis Heusden wordt gekenmerkt door de moderne, eigentijdse uitstraling. Onder de luifel kunt u een knusse zithoek creëeren of u kunt er bijvoorbeeld uw haardhout, fietsen of andere producten kwijt. 


 

Potdekselprofiel

U kunt er ook voor kiezen om de wanden van potdekselprofiel te laten maken. Deze wanden zijn vervaardigd uit Noord-Europees blank grenenhout, dit hout staat bekend om zijn enorme stevigheid. Door de afwerking heeft het profiel een landelijke en nostalgische uitstraling. De tuinhuizen geleverd met dit profiel zijn in diverse kleuren, uitvoeringen en maten verkrijgbaar.