• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis kopen Buggenhout

Tuinhuis Buggenhout heeft door de levendige houtstructuur een zeer robuuste uitstraling. Door de grote ramen en de dubbele deuren met glas heeft het tuinhuis een mooie natuurlijke lichtinval. Doordat deze blokhut veel ruimte biedt, kunt u er veel kanten mee op, denk bijvoorbeeld aan extra opslagruimte in het tuinhuis en een loungeplek onder de luifel zodat u nog langer kunt genieten van en in uw tuin. Omdat het lastig is een tuinset door een enkele deur naar binnen te krijgen, is Tuinhuis Buggenhout voorzien van een dubbele, dorpelloze deur. 


 

Moderne blokhutten

De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor een moderne uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de weersomstandigheden. Zowel in de zomer als in de winter biedt het platte dak bescherming tegen regen en wind. Tevens is een tuinhuis met overkapping met plat dak doorgaans vergunningsvrij te plaatsen.