• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis bestellen

Jumbo Tuinplezier is de meest veelzijdige tuinhuis leverancier. Wij hebben een heel breed en uitgebreid assortiment om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden. Jumbo Tuinplezier is gespecialiseerd in maatwerk producten. Doordat onze blokhutten in eigen fabriek vervaardigd worden zijn de keuzes onbeperkt; denk aan afmetingen, opstelling en uiterlijk met hoeveelheid ramen en deuren. Wat dacht u van een aluminium terrasoverkapping of tuinkamer die wij ook in iedere gewenste maat kunnen leveren en u geheel naar wens kunt uitbreiden met bijvoorbeeld glazen schuifwanden of gesloten zijwanden in diverse materialen? Dit is allemaal mogelijk bij Jumbo Tuinplezier! Op onze website proberen wij u zo compleet mogelijk van dienst te zijn, mocht u echter nog vragen hebben neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers. 
 

Contact

Heeft u geen tijd om langs te komen? Het is ook mogelijk om via de site uw maatwerkofferte aan te vragen, hoewel persoonlijke aandacht sterk onze voorkeur heeft! Of wilt u een afspraak plannen buiten de openingstijden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Jumbo Tuinplezier