• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Winterklaar geïmpregneerd Tuinhuis Jumbo Actie 6 Zadeldak 28 mm 400x300 cm + luifel 70 cm

Vanaf € 1.475,00

Op voorraad

Bestel nuProduct samenstellen

Productbeschrijving

Tuinhuis Jumbo Actie 6

Door een tuinhuis in uw achtertuin te plaatsen, creëert u een extra opbergruimte voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen of fietsen. Ook als extra hobby of werkkamer is dit tuinhuis een prima optie. Door zijn mooie zadeldak zal deze blokhut fantastisch staan in de hedendaagse landelijke tuin. Een zadeldak bestaat uit twee tegen elkaar geplaatste hellende dakschilden die elkaar in de nok snijden. Dit type dak is, vanwege zijn eenvoud, het meest voorkomende type dak in Nederland. Heeft u liever een strakke, moderne blokhut? Dan bent u bij Jumbotuinplezier ook aan het juiste adres! Wij hebben diverse blokhutten met of zonder zijluifel die uitstekend passen in een moderne, eigentijdse tuin.
 

Specificaties

Houtsoort Noord-Europees blank grenenhout
Wanddikte Solide 28 mm met mes en groefverbinding
Dakbedekking Roofing Zwart
Zijwandhoogte ca. 198 cm
Buitenmaat tuinhuis 400x300 cm
Dakoverstek ca. 15 cm links en rechts
Ramen Vast raam, voorzien van echt glas
Deuren Voorzien van echt glas
Garantie 5 jaar
Bezorging Transportkosten €125,- in heel Nederland en België
 

Supervoordeel

Deze superscherp geprijsde blokhut is een actiemodel tuinhuis van Jumbo Tuinplezier. Deze blokhut wordt geleverd met als dakbedekking zwarte roofing, welke u op het dak kunt bevestigen met onze asfaltnagels (zie bevestigingsset). Bij onderstaande opties kunt u ervoor kiezen om dakshingles bij te bestellen, deze zijn in 4 kleuren leverbaar en hierop ontvangt u maar liefst 10 jaar (!) garantie. De prijs van deze blokhut is inclusief impregneren in een kleur naar keuze. 

Selecteer uw gewenste opties

Impregneren constructie

Impregneer uw houten constructie voor u gaat beitsen. Dit zorgt voor een goede ondergrond en vermindert de zuigende werking van het hout. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, u kunt er zelfs voor kiezen de constructie in twee kleuren te laten impregneren, bijvoorbeeld de ramen en deuren in een afwijkende kleur van de wandprofielen (indien u hiervoor kiest nemen wij contact met u op voor de exacte kleurverdeling). De kleur is niet dekkend, waardoor u de houtnerven en noesten in het hout blijft zien.


Beits dekkend - Remmers

Na het aanbrengen vormt deze beits een dekkende laag op het hout, hierdoor is de houtnerf niet meer zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met onze beits. Onze beitsen bevatten een houtverduurzamings- en antischimmelmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de houtsoorten waarmee Jumbo Tuinplezier werkt. Een blik kost €49,95 per stuk en heeft een inhoud van 2,5 liter, het rendement per verpakking is +/_ 25 m2. Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.


Donker grijs (+€ 49,95)help_outline
Koningsblauw (+€ 49,95)help_outline
Blauwgrijs (+€ 49,95)help_outline
Maisgeel (+€ 49,95)help_outline
Licht grijs (+€ 49,95)help_outline
Tabaksbruin (+€ 49,95)help_outline
Noten (+€ 49,95)help_outline
Flessengroen (+€ 49,95)help_outline
Friezenblauw (+€ 49,95)help_outline
Mosgroen (+€ 49,95)help_outline
Zweeds rood (+€ 49,95)help_outline
Roodbruin (+€ 49,95)help_outline
Licht Ivoor (+€ 49,95)help_outline
Wit (+€ 49,95)help_outline
Zwart (+€ 49,95)help_outline

Beits transparant - Embadecor

De beits vormt na het aanbrengen een transparante laag op het hout, hierdoor blijft de houtnerf zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met onze beits. Onze beitsen bevatten een houtverduurzamings- en antischimmelmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de houtsoorten waarmee Jumbo Tuinplezier werkt. Een blik kost €49,95 per stuk en heeft een inhoud van 2,5 liter, het rendement per verpakking is +/_ 25 m2. Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.
Dennengroen (+€ 49,95)help_outline
Ebben (+€ 49,95)help_outline
Kleurloos (+€ 49,95)help_outline
Rustiek eiken (+€ 49,95)help_outline
Kastanje (+€ 49,95)help_outline
Kleurloos (+€ 49,95)help_outline
Licht eiken (+€ 49,95)help_outline
Mahonie (+€ 49,95)help_outline
Noten (+€ 49,95)help_outline
Pine (+€ 49,95)help_outline
Teak (+€ 49,95)help_outline
Zilvergrijs (+€ 49,95)help_outline
Zweeds rood (+€ 49,95)help_outline

Funderingsprofielen

Deze funderingsbalken hebben een isolerende functie die het optrekkend vocht vanuit de ondergrond tegengaat.Vloeren voor in het tuinhuis

De vloer bestaat uit een compleet pakket met vloerdelen van 18 mm of 28 mm dikte. U kunt hieronder uw keuze aangeven. De vloer word tegen een meerprijs geïmpregneerd in de gewenste kleur.


Dakbedekking

Onze blokhutten worden gratis geleverd met dakshingles. Standaard ontvangt u zwarte dakshingles, als u liever een andere kleur heeft kunt u hieronder de juiste kleur doorgeven.Dakgotenset

De dakgootsets zijn compleet inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. U heeft de keuze uit; zwart of grijs pvc, zink of koper.

Bevestiging en verankering

Geef hieronder aan welke van deze opties u wenst.Set spijkers en schroeven (+€ 19,95)help_outline
Bitumenkit (+€ 995,00)help_outline
Stormverankeringsset (+€ 29,50)help_outline
Ventilatieroosters (+€ 16,00)help_outline
Totaal € 1.475,00