• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Prestige Overkapping Prieel 400x550 cm - GEÏMPREGNEERD

Vanaf € 1.815,00

Op voorraad

Bestel nuProduct samenstellen

Productbeschrijving

Prestige Overkapping Prieel

Een prieel is een overkapping die meestal vrij in de tuin komt te staan. Met deze overkapping creëert u een fijne schaduwplek in uw tuin, waar u tijdens de warme zomerdagen heerlijk kunt zitten. Doordat de wanden open zijn behoudt u een mooi uitzicht op uw tuin. Deze constructie wordt standaard GRATIS geïmpregneerd. Indien u de overkapping liever in een kleur geïmpregneerd wenst kunt u dit bij de opties aangeven, u heeft de keuze uit verschillende kleuren. 

Specificaties:

Houtsoort Noord-Europees blank grenenhout
Dakbedekking Zwarte dakshingles (standaard) of een kleur naar keuze
Doorloophoogte  ca. 206 cm
Afmeting buitenkant dak 400x550 cm
Afmeting buitenkant staander 330x480 cm
Afmeting staanders 120x120 mm
Impregneren Transparant kleurloos (standaard) of een kleur naar keuze
Garantie 5 jaar
Bezorging Gratis levering in heel Nederland en België

 

Compleet geleverd

Deze Prestige Overkapping Prieel heeft een stolpkap, deze wordt standaard geleverd met zwarte dakshingles, maar u kunt ook kiezen uit de kleuren groen, rood of bruin. Deze dakshingles dekken uw prieel uitstekend waterdicht af. Dit prieel wordt als kant-en-klaar bouwpakket geleverd en is eenvoudig door u zelf te monteren. Maar heeft u twee linkerhanden of geen tijd om zelf uw overkapping te plaatsen? Laat uw overkapping dan vakkundig plaatsen door onze montagedienst. Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend onze maatwerkofferte aan. 

Selecteer uw gewenste opties

Dakbedekking

Onze blokhutten worden gratis geleverd met dakshingles. Standaard ontvangt u zwarte dakshingles, als u liever een andere kleur heeft kunt u hieronder de juiste kleur doorgeven.Impregneren overkapping

De overkapping wordt standaard GRATIS transparant kleurloos geïmpregneerd. Indien u de overkapping liever in een kleur geïmpregneerd wenst, kunt u dit hieronder aangeven. U heeft de keuze uit verschillende kleuren, de kleur is niet dekkend, waardoor u de houtnerven en noesten in het hout blijft zien.

Bevestiging en verankering

Geef hieronder aan welke van deze opties u wenst.


Betonpoer zwart met verstelbaar anker (+€ 49,95)help_outline
Paalvoethouder verzinkt 120x120mm (+€ 13,50)help_outline
Set spijkers en schroeven (+€ 15,00)help_outline

Dakgotenset t.b.v. constructie 400cm diep


Kies voor een UPGRADE voor uw constructie!

Beits dekkend - Remmers

Na het aanbrengen vormt deze beits een dekkende laag op het hout, hierdoor is de houtnerf niet meer zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met onze beits. Onze beitsen bevatten een houtverduurzamings- en antischimmelmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de houtsoorten waarmee Jumbo Tuinplezier werkt. Een blik kost €49,95 per stuk en heeft een inhoud van 2,5 liter, het rendement per verpakking is +/_ 25 m2. Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.


Beits transparant - Embadecor

De beits vormt na het aanbrengen een transparante laag op het hout, hierdoor blijft de houtnerf zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met onze beits. Onze beitsen bevatten een houtverduurzamings- en antischimmelmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de houtsoorten waarmee Jumbo Tuinplezier werkt. Een blik kost €49,95 per stuk en heeft een inhoud van 2,5 liter, het rendement per verpakking is +/_ 25 m2. Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.Beits transparant Grey Protect - Remmers

De beits vormt na het aanbrengen een transparante laag op het hout, hierdoor blijft de houtnerf zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met onze beits. Onze beitsen bevatten een houtverduurzamings- en antischimmelmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor de houtsoorten waarmee Jumbo Tuinplezier werkt. Een blik kost €49,95 per stuk en heeft een inhoud van 2,5 liter, het rendement per verpakking is +/_ 25 m2. Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.

Totaal € 1.815,00