• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Priëlen

Een prieel is een fraaie toevoeging voor uw tuin en een meerwaarde voor uw woning: het brengt extra sfeer en elan. Bovendien heeft u er een mooi en beschut plekje om te zitten waar u altijd van uw tuin kunt genieten, zelfs als het regent! Bij Jumbo Tuinplezier heeft de keuze uit een breed assortiment houten priëlen met een piramide/schilddak.
Een piramidevormig dak, ook wel stolpdak genoemd, hebben altijd een een erg chique uitstraling. Zo'n stolpdak is niet alleen heel mooi, het is ook nog eens erg praktisch. Doordat het aan alle kanten schuin afloopt, is de afwatering van een stolpdak optimaal, bovendien wordt het water ook nog eens verdeeld aan alle zijden van de overkapping. Zo is er minder kans op wateroverlast bij hevige regenval. Ook vuil en blad heeft weinig kans om op het dak te blijven liggen en dat scheelt u een hoop schoonmaakwerk!


Uw prieel zelf samenstellen

Onze priëlen worden van hout vervaardigd en het dak heeft een bedekking met shingles: een ijzersterk en sfeervol resultaat waar u jarenlang plezier van zult hebben. De standaardmaten worden geleverd zonder dichte wanden en hebben een doorloophoogte van zo'n 210 centimeter, waarmee u zeker voldoende bewegingsruimte heeft onder het dak.

Maar uiteraard kunt u uw prieel ook geheel naar wens zelf samenstellen. Zo kunt u de afmetingen of hoogte aanpassen, maar daarnaast is het ook mogelijk om zij- en/of achterwanden te plaatsen zodat de houten constructie gedeeltelijk gesloten is voor nog meer beschutting of privacy. 

Wilt u graag wat advies of meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag om uw droomprieel realiteit te maken!