• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën plat dak tuinhuizen:
Plat dak met luifel
Plat dak zonder luifel
Plat dak Prestige met luifel
Plat dak Duo-Modern

Plat dak (modern) tuinhuizen

Plat dak tuinhuizen zijn moderne blokhutten: ruim, licht en eenvoudig belijnd. Voor het ruimtelijk effect is de standaard hoogte 220 centimeter, maar de afmetingen kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast. Zo kan het huisje ook voorzien worden van een luifel om bijvoorbeeld de auto onder te parkeren, of om uw loungeset onder te plaatsen. Dus, opbergruimte, goede parkeerplaats of allebei: u zegt het maar!


Waterdichte kwaliteit

Onze plat dak tuinhuizen worden vervaardigd volgens het traditionele stapelsysteem dat bekend is van blokhutten, maar dan wel op een moderne, hoogwaardige manier. De wandprofielen zijn namelijk voorzien van speciale inkepingen waardoor alles naadloos aansluit en het tuinhuis volledig wind- en waterdicht is. De dakbedekking bestaat uit het ijzersterke EPDM-rubberfolie waarmee het dak tegen alle weersomstandigheden bestand i. Het feit dat u er 10 jaar garantie op krijgt, zegt eigenlijk al genoeg!

Niet alleen de afmetingen van uw plat dak tuinhuis kunt u zelf bepalen, ook de ramen en deuren kunt helemaal zelf kiezen. Zo stelt u eenvoudig een tuinhuis samen dat aan al uw wensen voldoet. Neem contact met ons op wanneer u er niet helemaal uit komt. Wij bekijken dat wat uw wensen zijn en voorzien u professioneel en vrijblijvend van meer informatie en /of advies.