• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën overkappingen:
Kapschuren
Prïelen en pergola's
Plat dak overkappingen

Overkappingen

Een terrasoverkapping biedt de ideale bescherming tegen regen en kou. Hierdoor kunt u bij regen en kou toch van uw terras genieten. Daarnaast zullen uw tuinmeubelen langer goed blijven omdat deze altijd droog zullen staan.

De houten overkappingen zijn er in twee daktypes: Met een pyramide/schild dak of met een plat dak. In beide gevallen is de standaard doorloophoogte circa 206 cm. Ook hier heeft u de mogelijkheid om de wanden dicht te maken, door bijvoorbeeld een dichte houten wand of indien u meer licht in uw overkapping wenst een glazen schuifwand toe te passen.

Op Maat gemaakt

Jumbo Tuinplezier is de specialist om uw overkapping geheel op maat te maken en naar wens samen te stellen. Uit ons brede assortiment vindt u hieronder dus slechts een selectie van onze overkappingen. Staat uw gewenste afmeting er niet bij? Of wenst u een overkapping geheel op maat gemaakt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze ervaren medewerkers kunnen u uitstekend van advies en keuzehulp voorzien. Tevens zijn al onze overkappingen te bezichtigen in onze toonzaal aan de ringweg van Lier, waar u van harte welkom bent.