• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Plat dak overkappingen

Een terrasoverkapping met plat dak is een overkapping met een modern strak uiterlijk. Standaard heeft de overkapping een doorloophoogte van circa 206 cm. 
Een overkapping met plat dak is multifunctioneel en kan voor verschillende doeleinde worden ingezet: als terrasoverkapping om een schaduwplek te creëren in uw tuin, als carport om uw auto tegen weersinvloeden te beschermen of bijvoorbeeld als veranda achter uw huis. 

Maatwerk

Naast alle standaard maten, die op de website worden aangeboden, is het bij Jumbo Tuinplezier ook mogelijk om uw overkapping met plat dak zelf samen te stellen. De overkapping is elke gewenste maat te krijgen, daarnaast kunt u bijvoorbeeld de doorloophoogte verhogen, of de overkapping voorzien van dichte wanden. 

Ook is het mogelijk dat de overkapping in plaats van een vrijstaand model als aanbouw model wordt geleverd. 
U kunt via onze website geheel vrijblijvend een maatwerk offerte aanvragen en hierbij al uw wensen duidelijk kenbaar maken. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom aan de Bosstraat 1 te Lier voor meer informatie.