• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Loungeset kopen Lier

Bent u op zoek naar een heerlijke tuinset waar u naar hartelust op kunt loungen? Dan bent u bij Jumbo Tuinplezier aan het juiste adres. Naast ons ruime assortiment aan tuinhuizen, overkappingen en garages, hebben wij ook een ruim assortiment aan tuinmeubelen. In onze showroom in Lier hebben wij ook meerdere van onze loungesets opgesteld staan zodat u ze ook in het echt kunt bezichtigen. Bij Jumbo Tuinplezier weten wij precies hoe u kunt loungen en wat u daarvoor nodig hebt. Het maakt niet uit of u nu een grote of kleine tuin heeft, of de beschikking heeft over een balkon. Wij hebben alle tuinmeubelen en accessoires die u daarvoor nodig heeft. Genieten in eigen tuin, of op uw mooi ingerichte balkon, heerlijk toch?  

De meeste van onze loungesets zijn gemaakt van wicker. Wicker is een vlechtwerk van kunststof draden, om een aluminium frame gevlochten. Wicker is onderhoudsvrij en gaat heel lang mee. Het is altijd aan te bevelen om je wicker loungeset te beschermen tegen weersinvloeden. Een beschermhoes om je tuinset en hij is mooi beschermd tegen invloeden van buitenaf.