• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

€49,95

Beits dekkend

Vanaf Prijs zie specificaties

Op voorraad

Prijs op aanvraag

Productbeschrijving

Beits dekkend Remmers 

Deze dekkende beits van Remmers is uitermate geschikt voor tuinhuizen, garages en overkappingen. De beits is watergedragen, extreem goed dekkend en weerbestendig. Na het aanbrengen vormt de verf een dekkende laag op het hout, hierdoor is de houtnerf niet meer zichtbaar. Wij raden u aan uw houten constructie 2 à 3 keer te behandelen met beits. 
 
Soort beits Dekkend, watergedragen
Inhoud per blik 2,5 liter
Redement per verpakking +/- 25 m2
Bezorging tot 10 kg €6,95, 10 kg- 30 kg €13,25, levering in heel Nederland en België


Kleuren

De dekkende beits van Remmers is verkrijgbaar in 15 standaard kleuren*:Wit, Licht ivoor, Goudgeel, Maisgeel, Zweeds rood, Roodbruin, Noten, Tabaksbruin, Flessengroen, Mosgroen, Koningsblauw, Friezenblauw, Licht grijs, Donker grijs en Zwart
Daarnaast is de dekkende beits van Remmers ook in speciale kleuren verkrijgbaar, zie Beits dekkend Remmers - Stel zelf samen.

* Bij wit en andere lichte tinten wordt aanbevolen eerst met Isolerende primer voor te behandelen, om het doorbloeden van in water oplosbare stoffen uit het hout te voorkomen. 

Selecteer uw gewenste opties

Remmers dekkend*

Geeft u hieronder aan welke kleur u wenst en hoeveel blikken u nodig denkt te hebben.


Totaal € 0,00