• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën kapschuren:
Kapschuur zonder blokhut
Kapschuur met blokhut 

Kapschuren

Kapschuren zijn mooi en multifunctioneel. Bij Jumbo tuinplezier hebben we kapschuur overkappingen met en zonder blokhut. De kapschuur overkapping is een overkapping met een landelijke uitstraling door het typische kapschuur dak, hierbij is de achterzijde lager dan de voorzijde.
De kapschuur met blokhut heeft vele voordelen: U creëert er in één keer een handige opslagruimte en een gezellige loungeplek mee, of bijvoorbeeld een fietsenschuur en overdekte werkplaats. Het is een overkapping waarvan een gedeelte gesloten en een gedeelte open is en omdat het voor zoveel doeleinden kan worden gebruikt en iedereen andere wensen heeft, zijn er ook veel mogelijkheden voor wat betreft de uitvoering ervan.
 

Op maat gemaakt

Naast de standaard maten, biedt Jumbo Tuinplezier daarom ook de mogelijkheid om uw houten kapschuur volledig naar eigen wens samen te stellen. U kunt uiteraard de afmetingen en de plaats van de luifel aanpassen, maar daarnaast kunt u ook bepalen hoe groot de wanddikte is, hoeveel en welke ramen en/of deuren er op welke plaats in komen en het type glas dat deze bevatten (enkel/dubbel glas of standaard geïsoleerde ramen).

Andere factoren waarbij u verschillende opties heeft zijn de fundering (hardhout, composiet of geïmpregneerd), de afwerking (kleurloze of gekleurde beits)en extra opties zoals dakgoten, vlonders en isolering. 
Kortom, alle mogelijkheden om een perfecte kapschuur samen te stellen!