• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Tuinhuis Liedekerke Zadeldak 300x200 cm + luifel 300x350 cm

Vanaf € 2.319,95

Op voorraad

Bestel nuProduct samenstellen

Productbeschrijving

Tuinhuis Liedekerke Zadeldak

Doordat Tuinhuis Liederkerke een compact formaat berging heeft, houdt u voldoende ruimte over om heerlijk te genieten van een warme zomeravond onder de sfeervolle overkapping. Doordat de zijwand van de luifel dicht is heeft u er ook weinig last van wind. De berging heeft voldoende ruimte voor het opruimen van bijvoorbeeld uw tuingereedschap of grasmachine. 
Kortom deze blokhut zou niet misstaan in uw tuin!
 

Specificaties

Houtsoort Noord-Europees blank grenenhout
Wanddikte 28 mm
Wind- en waterdichte hoekverbindingen Ja
Dakbedekking Zwarte dakshingles (standaard) of een kleur naar keuze
Zijwandhoogte 209 cm
Buitenmaat tuinhuis 300x200 cm + luifel 300x350 cm (bxd)
Dakoverstek ca. 15 cm links en rechts
Ramen (voorzien van echt glas) Draai- kiepsysteem
Deuren (voorzien van echt glas) Drempelloos uitgevoerd
Garantie 5 jaar
Bezorging Gratis levering in heel Nederland en Belgie

Op de website bieden wij Tuinhuis Liedekerke in de volgende maatvoeringen aan: 300x200 cm + Luifel 300x350 cm| 300x200 cm + Luifel 300x400 cm| 300x200cm + Luifel 300x450 cm| 300x200 cm + Luifel 300x500 cm, wenst u een andere maatvoering vraag dan vrijblijvend een maatwerkofferte aan.


Jumbotuinplezier

U bent bij Jumbotuinplezier volledig vrij in het kiezen van de ramen en deuren in uw tuinhuis. Staat de gewenste afmeting er niet bij? Of wenst u andere ramen of deuren in uw tuinhuis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze luxe showroom aan de Bosstraat 1 te Lier, waar u onze zadeldak blokhutten ook in het echt kunt bewonderen. 

Selecteer uw gewenste opties

Dakbedekking

Onze blokhutten worden gratis geleverd met dakshingles. Standaard ontvangt u zwarte dakshingles, als u liever een andere kleur heeft kunt u hieronder de juiste kleur doorgeven.Houtdikte constructie

Geeft u hieronder aan welke wanddikte u wenst. De basisprijs van dit product is gebaseerd op 28mm wanddikte, echter kan het i.v.m. isolatiewaarde of voor een extra solide constructie wenselijk zijn voor 40mm of 68mm wanddikte te kiezen. U kunt vervolgens een keuze maken uit verschillende opties voor uw constructie: impregneren, een upgrade en een prestige uitvoering


Dakgotenset

De dakgootsets zijn compleet inclusief afvoerpijp en alle benodigde bevestigingsmaterialen. U heeft de keuze uit; zwart of grijs pvc, zink of koper.


Bevestiging en verankering

Geef hieronder aan welke van deze opties u wenst.Set spijkers en schroeven (+€ 19,95)help_outline
Bitumenkit (+€ 9,95)help_outline
Stormverankeringsset (+€ 29,95)help_outline
Ventilatieroosters (+€ 16,00)help_outline

Funderingsprofielen

Deze funderingsbalken hebben een isolerende functie die het optrekkend vocht vanuit de ondergrond tegengaat.Extra opties

U kunt hieronder aangeven of u extra opties wenst, u kunt o.a kiezen voor: ramen en deuren, hekwerk, vloeren, isolatie en beits.

Isolatie

Om het hele jaar te kunnen genieten van een warm tuinhuis kunt u hem het best isoleren. Geef hieronder aan welke opties u wenst.

Totaal € 2.319,95