• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Douglas Hooischuur overkapping Limburg met berging en garage

Vanaf € 9.250,00

Op voorraad

Bestel nuProduct samenstellen

Productbeschrijving

Douglas Hooischuur Limburg met berging en garage

Deze prachtige, eigentijdse Hooiberg heeft een landelijke en natuurlijke uitstraling. Vroeger stond er op bijna elk boerenerf een Hooiberg. Tegenwoordig laten veel mensen opnieuw een Hooiberg bouwen op het erf van hun woonboerderij. Deze hooiberg wordt dan niet gebruikt voor de opslag van hooi, maar steeds vaker als tuinhuis, schuur of carport. 
 

Specificaties

Houtsoort Douglas hout/ Noord-Europpes blank grenenhout
Wanddikte 28 mm
Dakbedekking zwarte dakshingles
Ramen (voorzien van echt glas) Draai- kiepysyteem
Deuren (voorzien van echt glas) Drempelloos uitgevoerd
Impregneren Wanden Zwart, overige Red Cedar
Garantie  5 jaar
Bezorging Gratis levering in heel Nederland en België
 

Houtsoort

Deze constructie is gedeeltelijk vervaardigd uit Douglas hout (staanders, boeidelen, randbalken en gordingen) en de wanden zijn vervaardigd uit Noord-Europees grenen hout. Douglas is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en na droging wordt Douglas hout steeds harder. De wanden van deze Hooiberg bestaan uit potdekselprofiel, dit geeft deze Hooiberg een landelijke en nostalgische uitstraling. Maar u kunt er ook voor kiezen om de wanden te laten maken van standaard blokhutprofiel, u heeft dan de keuze uit een wanddikte van 28, 40 of 68 mm. 
 

Impregneren

Deze Hooiberg is in twee kleuren geïmpregneerd, de ramen en deuren zijn geïmpregneerd in Red Cedar en de wandprofielen in Ebben Zwart. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere kleurencombinatie of om het geheel in één kleur te laten impregneren. Het voordeel van impregneren is dat het uw tuinhuis beschermd tegen schimmels en alle weersinvloeden, waardoor het de levensduur van uw tuinhuis met jaren verlengd. 
 

Prijs

Deze schitterende blokhut is geheel op maat gemaakt en de weergegeven maten zijn een indicatie. Ter inspiratie hebben wij van deze Hooiberg twee plattegronden gemaakt. De Hooiberg (afbeelding 5) is er vanaf € 9.250,- en De Hooiberg (afbeelding 4) is er vanaf €10.650,-. Het is mogelijk dit product uit te breiden met bijv. een kunststof of zinken (zie foto's) dakgotenset. Ook staat de Hooiberg op de foto op een gemetselde borstwering, echter standaard worden de wanden compleet in hout geproduceerd. 

Wenst u een geheel andere afmeting, opstelling of uiterlijk met hoeveelheid ramen en deuren? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een maatwerkofferte aan!