• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Houten woning

U wilt graag een recreatiewoning naast uw bestaande woning? U kiest dan natuurlijk een houten woning, dit geeft als eerste een geheel eigen sfeer en karakter. Ook is hout heel goed in staat om warmte em lawaai te isoleren. Het is wel van belang om de recreatiewoning en uw eigen woning qua stijl aan elkaar aan te passen. Bij Jumbo Tuinplezier is bijna alles mogelijk, u bent bijvoorbeeld vrij in het bepalen van de afmetingen en de hoeveelheid deuren en ramen in het tuinhuis. U kunt zelfs binnenwanden laten plaatsen of een dakconstructie naar uw wens laten aanpasssen. Het is allemaal mogelijk bij Jumbo Tuinplezier. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs!

Bijna al onze houten constructies worden vervaardigd van hoge kwaliteit Noord-Europees blank grenenhout. Het voordeel van deze houtsoort is dat de noesten steviger in het hout zitten, waardoor ze er niet snel uitvallen, in verhouding tot bijvoorbeeld vurenhout. U kunt voor een meerprijs ook kiezen uit een upgrade waarbij de staanders uit Douglas hout worden vervaardigd. Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-West Europa die van nature een hoge duurzaamheid en sterkte heeft. 

Funderingsprofiel

Wanneer u uw houten constructie plaatst is het heel belangrijk om een goede fundering te hebben. Funderingsbalken hebben een isolerende functie die het optrekkend vocht vanuit de ondergrond tegengaat. De buitenzijde van deze funderingsprofielen is afgeschuind, waardoor het regenwater altijd van de wand af zal lopen, zodoende blijft de onderzijde van de wand altijd zo droog mogelijk en wordt beschermd tegen schimmel. Dit bevorderd de levensduur van uw tuinhuis enorm. We raden u daarom ook ten zeerste aan deze balken te gebruiken voordat u een houten constructie in uw tuin gaat plaatsen.