• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Hooischuur

Vroeger stond er op bijna elk boerenerf een Hooiberg. Tegenwoordig laten veel mensen opnieuw een Hooiberg bouwen op het erf van hun woonboerderij. Deze hooiberg wordt dan niet gebruikt voor de opslag van hooi, maar steeds vaker als tuinhuis, schuur of carport. 

De constructie van deze Hooiberg word gedeeltelijk vervaardigd uit Douglas hout (staanders, boeidelen, randbalken en gordingen) en de wanden worden vervaardigd uit Noord-Europees grenen hout. Douglas is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en na droging wordt Douglas hout steeds harder. De wanden van deze Hooiberg bestaan uit potdekselprofiel, dit geeft deze Hooiberg een landelijke en nostalgische uitstraling. Maar u kunt er ook voor kiezen om de wanden te laten maken van standaard blokhutprofiel, u heeft dan de keuze uit een wanddikte van 28, 40 of 68 mm. 

U kunt deze Hooiberg in twee kleuren laten impregneren, bijvoorbeeld de ramen en deuren in een andere kleur dan de wandprofielen. Of u kunt er voor kiezen om het geheel in één kleur te laten impregneren. Het voordeel van impregneren is dat het uw tuinhuis beschermd tegen schimmels en alle weersinvloeden, waardoor het de levensduur van uw tuinhuis met jaren verlengd. 

Wij kunnen (bijna) alles voor u maken, dus heeft u een eigen idee over een tuinhuis neem dan gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een maatwerkofferte aan!