• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën Garages:
Garages met zadeldak

Garages en carports

Met een garage of carport geniet u van belangrijke voordelen. U hoeft uw auto niet meer aan de openbare weg te parkeren. Deze staat nu op een veilige plek en is bovendien niet meer blootgesteld aan weer en wind, waardoor hij langer meegaat. Daarbij staat het mooi en netjes. Kortom een meerwaarde voor de auto en uw woning! Bij Jumbo Tuinplezier weten wij daar alles van en daarom heeft u bij ons de keuze uit verschillende varianten, zodat u er gemakkelijk één kiest die perfect past bij uw huis!
 

Welke carport of garage kiest u?

Welke variant u het beste kiest, is helemaal niet moeilijk. Bij een moderne woning met een plat dak past uiteraard een soortgelijke garage of carport het beste. Een variant met plat dak werken wij af met een dakbedekking van EPDM-rubberfolie: een degelijk en duurzaam materiaal. Bij een meer klassieke woning staat een constructie met een zadeldak erg mooi. Deze soort heeft een standaard dakbedekking met shingles en daarbij heeft u de keuze uit zwart, groen, bruin of rood. Al onze garagedeuren zijn drempelloos uitgevoerd en voorzien van ofwel een aluminium kantelpoort ofwel houten klapdeuren. Beide variaties bieden een vrije doorgang van 225 x 200 cm.