• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Country tuinhuis

Country blokhutten bieden dankzij hun wolfskappen aan de voor- en achterzijde van het tuinhuis een landelijke uitstraling. Een wolfskap is een zadeldak met een afgeschuind dakvlak aan de spantzijden. Vanwege zijn landelijke en nostalgische uitstraling is een Country blokhut dus perfect te gebruiken als schuur in een weiland of als bijgebouw bij een boerderij. Dankzij de standaard wandhoogte van 209 cm (dit kan worden verhoogt) en een hoog dak biedt dit type tuinhuis veel ruimte van binnen. Door het hoge dak biedt een Country Blokhut zelfs de mogelijkheid om een opbergzolder in te laten bouwen. Dit type tuinhuizen hebben een grote overkapping en zijn zo voor u gemaakt dat u optimaal kunt genieten van dit tuinhuis. Deze blokhut is zoals u van ons gewend bent in vele maten en uitvoeringen leverbaar.  

Bij de countrylijn heeft de klant de keuze om een houten constructie te kopen in verschillende maten. De profielen kunnen geleverd worden in verschillende lengtes en diktes. Grotere afmetingen zijn natuurlijk ook mogelijk door de profielen aan elkaar te koppelen. De maten van 2 t/m 5 meter kunnen geleverd worden in profielen met een dikte van 28 mm of 40 mm. De 40 mm profielen zijn minder buigzaam dan die van 28 mm, hierdoor kunnen deze de lengte behalen van 6 meter. Alle standaard maten zijn oplopend met 50 cm.