• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Plat dak Duo-Modern

Met een Duo-Modern tuinhuis heeft u vele mogelijkheden. U kunt hierbij kiezen uit twee variaties; 
Kiest u voor de variant met twee bergingen? Dan creëert u bijvoorbeeld een extra opslagruimte links een loungeplek onder de inpandige luifel en aan de rechter kant een tuinkantoor of hobbyruimte. 
Heeft u toch genoeg aan één berging maar wilt u liever meer ruimte om buiten een luxe loungegedeelte te creëeren? Dan kunt u kiezen voor een tuinhuis met twee luifels, aan de ene kant plaatst u bijvoorbeeld een loungeset en aan de andere kant heeft u een plek om uw auto of fietsen overdekt neer te zetten. Duo tuinhuizen zijn zowel verkrijgbaar met een plat dak (modern) als met een zadeldak(standaard). Bij Jumbo Tuinplezier hebben wij een ruime keuze in Duo-Modern blokhutten die perfect passen in een moderne, eigentijdse tuin!
 

Waarom een plat dak?

De combinatie van strakke lijnen en het platte dak zorgen voor een moderne uitstraling. Daar komt bij dat het platte dak erg praktisch is, vanwege de beschutting tegen de weersomstandigheden. 
Zowel in de zomer als in de winter biedt het platte dak bescherming tegen regen en wind. Tevens is een platdak tuinhuis met overkapping doorgaans vergunningsvrij te plaatsen.
Als dakbedekking wordt bij de Modernlijn EPDM-rubberfolie toegepast. Dit type folie is uitstekend bestemd tegen invloeden van het weer en daarom krijgt u 10 jaar garantie op deze vorm van dakbedekking. 
Moderne tuinhuizen kennen het traditionele stapelsysteem van een blokhut. De gebruikte wandprofielen hebben speciale inkepingen, welke de blokhut geheel wind- en waterdicht maken.
Niet gevonden wat u zocht? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend onze maatwerkofferte aan.