• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën tuinhuizen:
Plat dak tuinhuizen (modern)
Zadeldak tuinhuizen (standaard)
Wolfskap tuinhuizen (country)

Tuinhuizen en chalets

Een mooi tuinhuis is meer dan alleen een schuur: het is een handige, sfeervolle verfraaiing voor uw tuin en biedt vanuit de huiskamer ook een mooi uitzicht. Het is een extra opbergruimte, maar tegelijkertijd ook een fijn buitenverblijf. Bij Jumbo Tuinplezier vindt u diverse tuinhuizen en chalets die allemaal op maat gemaakt kunnen worden voor optimaal tuinplezier!
 

Verschillende mogelijkheden voor uw droomtuin

Wanneer u zich in onze tuinhuizen en chalets verdiept, ziet u al snel dat er zeer veel mogelijkheden zijn. Zo heeft u verschillende opties voor het dak: een lessenaar vorm, een modern plat dak, of een huisje met bijvoorbeeld een zadeldak, wolfskap, piramide- of stolpdak. En gaat u liever voor een moderne, strakke, aluminium variatie of kiest u voor een mooi, houten chalet? Vergroot uw tuinplezier met een huisje dat perfect past bij uw vereisten en precies aan de maten van uw tuin is aangepast. Met het Jumbo assortiment tuinhuis accessoires maakt u het bovendien helemaal perfect!