• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Blokhut kopen Knokke

Op ongeveer anderhalf uur rijden van Knokke hebben wij onze sfeervol ingerichte winkel van Jumbo Tuinplezier. Bij ons kunt u terecht voor alle typen tuinhuizen, garages, carports en overkappingen. 

Wanneer u bij ons in de winkel komt, ziet u al snel dat er zeer veel mogelijkheden zijn. Zo heeft u alleen al verschillende opties voor het dak: een lessenaar vorm, een modern plat dak, of een huisje met bijvoorbeeld een zadeldak, wolfskap, piramide- of stolpdak. En gaat u liever voor een moderne, strakke, aluminium variatie of kiest u voor een mooi, houten chalet? Vergroot uw tuinplezier met een huisje dat perfect past bij uw vereisten en precies aan de maten van uw tuin is aangepast.

 Ook hebben wij een ruim assortiment aan accessoires, bij het bouwen van een tuinhuis is nl meer nodig dan alleen het frame, wand- en dakplaten en de grond waarop het geheel moet komen. Denk bijvoorbeeld aan funderings- en verankeringsmateriaal en producten voor de afwerking, zoals beits. Ook hebben wij een zeer uiteenlopend assortiment van ramen en deuren; van grote, openslaande garagedeuren, tot kleine raampjes van woonhuiskwaliteit en alles daar tussenin. 

Ook weten wij precies hoe u kunt loungen en wat u daarvoor nodig heeft. Dus daarom hebben wij bij Jumbo Tuinplezier een uitgebreid assortiment tuinmeubels, met onder andere loungesets, dinner sets, luxe fauteuils en picknicktafels. Voor grote of kleine tuinen: wij hebben alle tuinmeubelen en accessoires die u daarvoor nodig heeft!