• 100% maatwerk
  • Alles in eigen beheer
  • Beste prijs garantie
  • Het enige juiste adres
  • Laat u verassen door onze mogelijkheden

Advies nodig? Bel met +32 (0)348 004 37 of bezoek onze showroom aan de ring van Lier en laat u inspireren! Bekijk hier onze openingstijden

Categorieën accessoires:
Beits
Tuinhout
Ramen en deuren

Accessoires

Bij het bouwen van een tuinhuis is meer nodig dan alleen het frame, wand- en dakplaten en de grond waarop het geheel moet komen. Er komen ook de nodige accessoires bij kijken die het geheel helemaal af en mooi maken. Denk bijvoorbeeld aan funderings- en verankeringsmateriaal en producten voor de afwerking, zoals beits.
 

Deuren en ramen

De belangrijkste groep accessoires wordt echter gevormd door deuren en ramen. Deze geven sfeer en stijl aan het huisje en zijn zeer bepalend voor het doel waarvoor het gebruikt gaat worden. Of eigenlijk is het andersom: het gebruiksdoel bepaalt of er deuren en ramen gewenst zijn, van welk type deze het beste kunnen zijn en op welke plek ze moeten komen.
We hebben dan ook een zeer uiteenlopend assortiment: van grote, openslaande garagedeuren, tot kleine raampjes van woonhuiskwaliteit en alles daar tussenin. Alles is verkrijgbaar in standaard maten, maar ook deze producten kunnen weer op maat gemaakt worden.

Bij Jumbo Tuinplezier kunt u op die manier precies het perfecte tuinhuis, buitenverblijf, garage of anders creëren! Voor meer informatie en advies kunt u altijd contact met ons opnemen.